SUSHI TO BE DONGEN

SUSHI TO BE DONGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi To Be Dongen. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2022 om 21:59 Snel levering! Echt Lekker eten en vriendelijke mensen!
7 apr 2022 om 21:47 Eten was echt perfect en ook erg lekker, alleen jammer dat we een uur moesten wachten voor we konden genieten van het eten
7 apr 2022 om 20:28 Das Sushi ist sehr lecker, allerdings war es etwas anders wie ich es kenne und teilweise kaputt gegangen. Deswegen die 4 Sterne. Ansonsten gerne wieder
19 mrt 2022 om 19:52 Het was heel lekker
23 feb 2022 om 21:45 Super lekker! Prijs kwaliteit is echt top!
29 dec 2021 om 20:44 Beetje lang moeten wachten, maar keurig goedgemaakt door een extra rol en sake te brengen! Sushi was heerlijk, maakte het lange wachten meer dan goed.
24 dec 2021 om 19:42 Heerlijk gegeten
19 dec 2021 om 20:37 Heerlijk!! Daarnaast ook goede service!!
12 dec 2021 om 22:52 Super lekker vers eten. Elke keer weer een feest om op te eten
21 nov 2021 om 20:11 Duurde lang voordat het er was, portioneren mag iets kleiner
20 nov 2021 om 22:14 Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer. Super lekker en mega snel bezorgd.
15 okt 2021 om 20:48 Wij hebben super lekker gegeten was de eerste keer dat we bij jullie besteld hebben maar zeker niet de laatste keer het was super